Blog

Hørbukser er det nye musthave i herregarderoben

Mænd der er klædt flot på, men uden at de ligner enhver anden i gadebilledet. Er det for meget at efterspørge? 

Den klassiske herregarderobe indeholder oftest habitbukser, og andet tøj fra den gamle skuffe. Det kan godt blive kedeligt i længden, og det er desuden ikke noget man skiller sig ud med. Mange mænd tør ikke at eksperimentere med deres garderobe. Hvorfor? Det er der ikke mange der kan svare på. Mændene har ikke svaret, men kvinderne ved det bestemt heller ikke. Hvis man ser ud i en menneskemængde af mænd, så er det oftest de samme farver, samme materialer og samme pasformer man ser. Det er den klassiske mands garderobe og ikke mange har modet til, eller ved hvordan de skal komme væk fra dette. 

 

Der findes mange muligheder af tøj til kvinder. Kvinder har i mange årtier været dem der skulle skille sig ud, dem der skulle tiltrække mændene. Jeg siger ikke at det ikke længere er sådan mere, men nu er det i høj grad også mændene der skal tiltrække kvinderne. Og det er altså ikke altid man gør det, ved at ligne alle andre mænd derude. 

 

Men hvad skal man så bære som mand? Her har tøjbrandet “Skagen Clothing” flere gode bud. Skagen Clothing er en nystartet dansk tøjvirksomhed, som startede med primært at sælge hørtøj, men senere hen har udvidet sortimentet. 

Selvom Skagen Clothing i høj grad fører klassisk tøj, så har det alligevel et tvist. Det er tydeligt at de under designprocessen, særligt har haft fokus på materialevalg og pasform. To ting, som mange brands ellers blot bruger hvad normen er.

Hos Skagen Clothing kombinerer de en afslappede, men stillede pasform med et materiale som afviger fra de klassiske habitbukser. Skagen Clothing er særligt kendt for sin hørbukser. Her fås disse i mange forskellige farver. Her både nogle til de mænd som ønsker sig en mere afdæmpet farve, men også til dem som vil prøve lidt nyt. Uanset hvilken farve man vælger i hørbukserne til mænd, så er der i hvert fald garanti for at du vil skille dig ud, uden at føle dig dårligt tilpas. 

Netop fordi bukserne er lavet i hør materiale, gør nemlig at de er meget behagelige at have på. Her er de også meget mere behagelige end de ellers “standard” habitbukser, som ellers er sortimentet til mænd. Hørbukser til mænd er en klar favorit, og et item som går til det meste. Her kan bukserne både dresses op, eller dresses ned. Det er altså et meget versatilt item, som ikke kun kan bruges til en enkelt begivenhed. 

Med hørbukser til mænd kan du se godt ud, samtidig med at du kan have det godt tilpas. Og med hørbukser, så garanterer vi dig at du skiller dig ud, uden at det nødvendigvis er tøj som går helt udenfor standarden. Det eneste der går udenfor standarden hos Skagen Clothing er deres gode kvalitet og pasform.