Blog

Forslag – det kan du lave med dine børn i sommerferien

Børnenes sommerferie er ved at være over os, og det betyder liv og glade dage. Men det er jo ikke altid, vi kan regne med, at vejret arter sig, som vi vil have det. Derfor er det en god idé, at have planlagt nogle aktiviteter til børnene på regnfuld, men også en solskinsdag. Derfor kan du med fordel læse med her, for at blive klogere på gode aktiviteter, du kan lave med dine børn.

En regnfuld sommerdag

Sommeren i Danmark bringer desværre ikke kun solskin med sig – der er også regnfulde dage. Og hvad skal du så finde på med børnene? Undermyroof.dk har et hav af aktiviteter, så dine børn kan få udfoldet deres kreativitet. Du kan finde et hav af perler og perleplader. Perlerne kommer i alle regnbuens farver, og du kan også finde perleplader i alle dyr og former muligt. Du finder også lim og limpistoler til at kreere sjove dyr og andre figurer, der kan laves af piberensere, fjer og palietter. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser.

En solskinsfyldt dag

Hos undermyroof.dk finder du også en masse sjove kreative aktiviteter, som kan laves på en dejlig sommerdag. Tag for eksempel en tur til stranden og find nogle flotte og sjove formede sten. Med poscatusser kan du og dine børn nemlig få en fest, ved at tegne ansigter, dyr eller andre former på de sten I finder. Læg stenene rundt i haven, i vindueskarmen, eller I kan forære dem væk til en flink nabo eller en god ven. Du kan også tage børnene med på en gåtur, men der hører du nok ofte, at det er alt for kedeligt. Men hvorfor ikke lave en sjov aktivitet ud af det? Tag et par lærreder, maling og pensler med, så I kan male de smukke omgivelser I kommer forbi. Til de mindre børn er en malebog altid en god idé, for så bliver ingen holdt uden for.

Tag kreativiteten med på rejsen

En flytur og et restaurantbesøg kan nogle gange være kedeligt for børn, derfor kan du med fordel medbringe en malebog og tusser, så er børnene oftere lidt sjovere at være sammen med. Undermyroof.dk har også lavet forskellige kreapakker, som kan tages med rundt i verden. I flere af pakkerne finder du en malebog, tusser, perler og en perleplade – her går børnene aldrig ned på sjov og leg. I kreapakkerne får du og dine børn altså det bedste af alle verdener.