Blog

Forfriskende drinks til varme sommerdage

Sommeren står for døren (ja, måske er det endda sommer, når du læser denne artikel). Med mange feriedage, for manges vedkommende i hvert tilfælde, så er det fristende at sørge for at have nogle lækre drinks klar, som man kan nyde sommervarmen med.

Selv hvis ikke man er så heldig, at have en lang sommerferie, så kan selv nogle få dage i weekenden, eller måske en forlænget weekend, gøres endnu bedre med de rette drikkevarer.

I denne artikel tager vi udgangspunkt i at du enten har en slush ice maskine til rådighed, eller at du tager til den nærmeste kiosk, og køber nogle krus med slush ice. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med slush ice, når varmen banker på døren, og solen titter frem. Det er med andre ord perfekt, når fødderne skal op i havemøblerne, eller at du blot skal sørge for at holde væskebalancen ved lige.

Skaf slush ice

Første punkt på listen til at få nogle kolde forfriskninger er at skaffe slush ice til dine drinks. Måske er du så heldig at have din egen maskine, eller at i har sørget for at leje en slush ice maskine til en fest, og det skal udnyttes.

Har du selv en slush ice maskine, så er første step at købe slush ice saft, eller koncentrat som det rigtigt hedder. Der er mange forskellige smage at vælge imellem, og hvilke du skal vælge, kommer også i høj grad an på om det kun er til voksne, kun til børn eller både til voksne og børn.

Hvis ikke du har en maskine til rådighed, så kan du hos mange kiosker, cafeteriaer og supermarkeder købe slush ice der er klar til brug. Det koster måske lidt mere, men du slipper for at vente på det bliver klar, og du sparer en masse strøm som maskinen bruger, og du slipper for larmen fra maskinen som kører. Det lyder måske ikke af meget, men hvis du lytter godt efter næste gang du er i nærheden af en maskine, så vil du lægge mærke til at de faktisk larmer en del.

Populære smage

Hvilke smage der er mest populære, kommer an på dine præferencer, men som nævnt ovenfor, så kommer det også i høj grad an på hvem der skal have slush icen – er det børn eller voksne. Der er dog nogle varianter, som er meget sikre valg: Rød (hindbær smag), Blå (en mild citrus smag), Grøn (sport smag) og Cola (brun). Smagene passer både godt sammen, og de fleste kan lide dem. Derudover så ser farverne flotte ud sammen, og til drinks, har æstetikken også noget at sige.

Så hvis du vil være på den sikre side, så vælg rød, blå, grøn eller cola.

Det er også de smage søm børn typisk vil vælge (sammen med dem som har populære navne som filur, kung fu, champagnebrus og lignende).

Er det til voksne, så overvej om det skal blandes med noget, og hvilke drinks du gerne vil lave i så fald. På den måde får du det som passer bedst. Nogle forslag kunne være mango, mojito, pina colada og lignende.