Blog

3 forslag: Disse midler kan hjælpe med dit rygestop

Hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge, så ved du sandsynligvis godt, at du står overfor en svær opgave. Derfor er det også en rigtig god idé, at du allierer dig med en form for hjælpemiddel.

Der findes dog en lang række af disse hjælpemidler på det danske marked, hvorfor det kan være svært at vælge mellem dem. Det skyldes især, at det kan være svært at få et overblik over, hvilke muligheder man egentlig har.

Herunder bliver du præsenteret for tre midler, der kan hjælpe dig med at lægge cigaretterne på hylden. Der vil med garanti også være et af disse, du mener, der er tiltalende for dig at gøre brug af.

#1: Nikotintyggegummi

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er en stor del af de personer, der har et ønske om at stoppe med at ryge, der vælger at tygge på tyggegummi med nikotin. Og det er naturligvis ikke uden grund, at det er tilfældet.

Derimod handler det om, at det er effektivt, da det ikke blot giver dig et indtag af nikotin, som typisk er det, der får dig til at savne cigaretterne. Det hjælper samtidig også med at holde din mund i gang, hvilket kan være en fordel.

Alligevel er det dog ikke sikkert, at det er noget for dig, da der er stor forskel på, hvorvidt man har lyst til (eller mulighed for) at tygge på tyggegummi hele dagen.

#2: Nikotinposer

Langt fra alle har lyst til at skulle have en nikotinpose under læben i løbet af dagen. Derfor er dette middel heller ikke noget for alle. Ikke desto mindre er der dog mange, der har oplevet, at det er et meget effektivt rygestopmiddel.

Har du et ønske om at stoppe med at ryge, men ved du, at du vil få svært ved at undvære nikotin, er det naturligvis oplagt, at du prøver kræfter med nikotinposer. Det kan nemlig sagtens vise sig at være noget for dig.

Mange forveksler desuden nikotinposer med snus, da de minder meget om hinanden, men forskellen er, at førstnævnte ikke har et indhold af tobak. Det er også grunden til, at man gerne må sælge nikotinposer i Danmark, men ikke snus.

#3: E-cigaret

Det er ikke alle, der mener, at det er nok, at de fortsat får et indtag af nikotin, hvis de skal stoppe med at ryge. For nogen er det i lige så høj grad følelsen af at ryge, der har betydning – men den behøver man faktisk ikke at give slip på.

I stedet for at ryge cigaretter, kan man nemlig vælge at dampe på en e-cigaret. Her er der ganske vist ikke tale om røg, men derimod damp. Det ændrer dog ikke på, at det giver dig en følelse, der minder rigtig meget om, at du ryger.

Netop dette har faktisk været med til at gøre e-cigaretten til et af de foretrukne rygestopmidler blandt danskerne, dam an ikke blot får nikotin, men også kan bibeholde følelsen af at ryge.