Blog

Forøg din livskvalitet med et skarpt syn 

Som tiden går bliver vores syn forværret. Når øjnene ældes bliver de tågede, og man mister evnen til at skifte form og fokusere. Man vil typisk føle at ens syn langsomt bliver uskarpt og sløret. Der er heldigvis hjælp at finde i et par læsebriller, som gør synet mere klart og skarpt. Det er dog ikke alle mennesker der kommer til erkendelse af behovet for læsebriller i tide, og det kan der være forskellige grunde til. Måske tænker nogle mennesker at læsebriller er et nødvendigt onde, men sådan behøver det ikke være ifølge den danske start-up virksomhed, Luxreaders.

Her finder du smarte læsebriller, solbriller og blue light briller, der har til formål at udstråle dit personlige udtryk. Med rødder i København er virksomheden stiftet med ambitionen om at skabe en platform der vil ændre den måde, folk køber deres læsebriller på. Brillerne er designet i Danmark, med fokus på at forene nye trends med traditionelle og klassiske designs.

De stræber efter at give kunder en ubesværet oplevelse. Selvom start-up forretningen er online, er der stadig stort fokus på den personlige shoppingoplevelse. Det betyder at du har mulighed for at tage en online vejledende synstest til at finde den korrekte styrke. Ligeledes kan du bruge deres styleguide til at finde ud af hvilke briller der passer til dig og din stil. Med gratis returpolitik fjerner Luxreaders risikoen, der ofte er forbundet med online shopping, så du sikkert og trygt kan købe dine briller online. Deres kundeservice sidder klar til at besvare alle kundehenvendelser indenfor 48 timer på almindelige hverdage.

De smarte biller er prissat til kun 199 kroner, og med tilbuddet om 3 par briller for 399 kroner, har du mulighed for at købe de skandinaviske designs til en god pris og i høj kvalitet. I tilbuddet kan man mix og match de 3 briller helt frit, og desuden er alle brillerne unisex, som gør det muligt at skifte look som det passer dig. Barren er sat højt for deres produkter, som er lavet i nøje udvalgte materialer, der normalt indgår i produktionen af dyre designerbriller. Brillerne er lette og komfortable, da de er produceret i letvægtsglas.

Udover læsebriller tilbyder de blue light briller og solbriller, som kommer i styrkerne fra +0 til +3.5. De populære blue light briller har du måske hørt om før. Brillerne hjælper med at filtrere det skadelige blå lys, som vores øjne hver dag udsættes for gennem skærme på computer, tv, telefon og andre apparater, med elektronisk skærm. Hjælper man ikke øjnene med beskyttelse mod det blå lys, kan det medføre konsekvenser som søvnproblemer, hovedpine og tørre øjne.

Solbrillerne er CE-certificeret med kategori 3 og har en beskyttelse på UV400. Glassene beskytter mod al UVA- og UVB-stråling samt 82-92% sollys, hvilket er ideelt til den danske sommer.