Blog

Bør mit nye gulv belægges med silkecement?

Der er ingen tvivl om, at silkecement er meget populært i 2021, og påfører et råt look til hjemmet. Silkecement er et eksklusivt produkt, som kan bruges i mange forskellige stilarter. Den eneste begrænsning er vores egen fantasi. Silkecement kendes også som ”New Yorker look” som kendetegnes ved de gammeldags gulve i New York, som er et resultat af gamle ombyggede industrilokaler, som er blevet lavet til beboelsesbygninger, men uden at man har renoveret gulvet, og dermed beholdt de gamle betonflader.

 

Vær fleksibel med silkecement

Med Silkecement kan man nemlig være fleksible i sine designmuligheder, uanset hvilke flader der er tale om. For eksempel kan man være ekstra kreativ med sit badeværelse, fordi det med sin vandtætte facon giver mange muligheder i rum, som er fugtige. Her kan man blandt andet lave en brusekabine, men man kan også lave et smukt gulv eller vægge til badeværelset. Med andre ord er der utrolig mange muligheder for anvendelse.

 

Silkecement er også brugbart til at slippe af med gamle og trætte flader, eksempelvis som det ses ved klinker og træflader. Silkecement er utrolig tidsløst, og du vil opleve, at det ikke giver det samme ’gamle’ udtryk, som andre materialer kan frembringe med tiden. Som sagt er anvendelsesmulighederne næsten uendelige for silkecement. også til hårdere miljøer ligesom udenfor, kan silkecement være en løsning på dine designmæssige behov. Der findes nemlig forskellige serier inden for produktet, som hver især er fremstillet til at kunne benyttes i forskellige situationer. Blandt andet kan de rette produktserier bruges på steder som terrasser og andre kolde miljøer, hvoraf andre serier kan bruges til våde overflader som brusekabiner.

 

Foruden faconen og fleksibiliteten ved silkecement, er der også den egenskab, at du kan få præcis de farvenuancer du leder efter. Farver og udtryk afhænger fuldt ud af dine præferencer og udgangspunktet i dit hjem.

 

Der kræves særlig certificering til silkecement

Inden du finder arbejdshandskerne frem, og lægger dit nye silkecement gulv, skal du huske på at Silkecement kræver en særlig certificering, for at man må benytte det. Derfor skal du med al sandsynlighed bruge en professionel fagmand til at hjælpe dig med belægningen. Derudover vil fagmanden kunne give vejledning i forbindelse med silkecementens anvendelsesmuligheder i dit specifikke tilfælde. Resultatet af en silkecement behandling er et godt kvalitetsresultat, og et look som er holdbart i mange år fremadrettet.

 

Tag dig derfor god tid med en kop kaffe og find din idéelle leverandør og sparringspartner til projektet. Der findes flere muligheder i form af leverandører, men husk på, at det kræver mere end en normal certificering i gulvbelægning at arbejde med silkecement. Derfor bør du sikre dig, at din leverandør er godt klædt på til arbejdsopgaven, og lad være med at sælge dit projekt til den første og bedste.