Blog

2 tips til aktiviteter på efterårsaftenerne

Vi har efterhånden sagt farvel til sommer, varme og lyse nætter for i år. Efteråret er over os – om man kan lide det eller ej. Det betyder, at skyggerne bliver længere og aftenerne ligeså.

Lyse aftener og hygge på terrassen i selskab med familie og venner er blevet skiftet ud med mørke aftener under tæppet i sofaen.

Man skal derfor finde på noget at lave indendøre, så man ikke keder sig. Heldigvis er der efterhånden mange muligheder, når det kommer til aktiviteter, man kan lave på de mørke efterårsaftener.

Mange par har fundet underholdende film og serier, som de ofte tilbringer aftenerne i selskab med. I længden kan det dog blive lidt ensformigt og knapt så socialt.

Derudover er det som bekendt vigtigt at vedligeholde forholdet, så gnisten bliver holdt i live. Dét er der mange måder at gøre på, men et godt forhold omfatter blandt andet ofte god og hyppig kommunikation.

Vi kan nok heller ikke komme uden om, at et godt sexliv er ligeså vigtigt, når det kommer til vedligeholdelsen af parforholdet. Om man så foretrækker “almindelig” sex, eller den mere eksperimenterende af slagsen, hvor man måske prøver diverse legetøj af – såsom fx en dildo –  er jo forskelligt fra par til par. En dildo kan jo i sig selv ikke gøre sexlivet godt, men kan måske være dét ekstra krydderi, der gør forskellen.

Der er derfor meget andet, man kan foretage sig om aften, så det hele ikke går op i popcorn og “binge watching”.

Men hvad kan du og din partner konkret bruge jeres mørke efterårsaftener på? Vi giver dig her 2 tips til alternative aftenaktiviteter:

1) Giv hinanden massage

Massage er blevet brugt som behandlingsmetode i mange år – både når det kommer til fysiske og psykiske skavanker.

Bortset fra nogle få mennesker, er det de færreste, der siger nej, hvis de bliver tilbudt massage.

Udover at du og din partner kan få gavn af de fysiske og psykiske fordele, der er ved massage, kan det også være med til at bringe jer mere sammen og skabe mere intimitet og nærvær i jeres forhold.

Vi ved godt, hvad det betyder – nemlig mere kvalitetstid under dynerne. Selv tak.

2) Invitér frækt legetøj ind i soveværelset

Par der ofte er intime, og er tilfredse med dette aspekt af deres forhold, er generelt gladere i deres forhold.

Dét er en påstand mange vil nikke genkendende til.

Et godt alternativ til at være en “couch potato” foran fladskærmen kan derfor være at prioritere sit parforholds intimitet.

Par, der har været sammen i nogle år, har dog efterhånden prøvet de fleste ting af i soveværelset. Derfor kan lagengymnastikken blive lidt ensformig i længden. Men dét er der heldigvis råd for!

En god måde at skabe afveksling kan være gennem brug af frækt legetøj – for eksempel en dildo. En dildo kan være et friskt indspark i parforholds til tider lidt ensformige liv i sengen.. Derudover kan det hjælpe én med at udforske sin krop og måske opdage nye sider af sig selv.

Der findes efterhånden et utal af former og farver, når det kommer til dildoer, så her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Tag snakken med din partner og find den dildo, som I helst vil eksperimentere med.

Inviterer du og din partner en dildo ind i boligen, kan der her være tale om en aftenaktivitet, der slår to fluer med ét smæk: et spændende alternativ til sofasurfing og en spændende tilføjelse til jeres liv i soveværelset.