Blog

De bedste webshops med ergonomi

Dansk Kontorstole Forsyning – webshop fyldt med ergonomi

 

På kontorstole.dk finder du, et bredt udvalg af forskellige kontorstole. Har du ønsker til en bestemt farve på din stol, en unik justeringsmulighed eller ekstra siddekomfort så har de helt sikkert noget til dig. På kontorstole.dk, bliver du guidet hele vejen igennem købsprocessen, så du finder lige den kontorstol der passer til dig. Se det store udvalg af forskellige ergonomiske kontorstole hos Kontorstole.dk

 

Uendelige justeringsmuligheder med vores kontorstole

 

En ægte ergonomisk kontorstol, er defineret ud fra hvor mange muligheder, du har til at justere på stolen efter dine personlige behov. Vi har en del anbefalinger til hvordan du bedst finder den helt rigtige ergonomiske kontorstol, læs mere her.

 

Hvis du som så mange andre også er begyndt at arbejde hjemmefra, har vi også en guide til hvordan du indretter dit hjemmekontor ergonomisk.

 

Din ergonomiske vejledning:

 

Vi har lavet en kort vejledning til hvordan du sidder mere ergonomisk ved dit skrivebord:

 

  • Start med at justere din kontorstol til, så du sidder korrekt ved dit skrivebord.
  • Herefter kigger du på toppen af din computerskærms top, den skal være placeret direkte ud fra den øvre del af din pande.
  • Computerskærmen skal være placeret 50 til 70 cm fra din øjne.
  • Din nakke skal være ret, skuldrene afslappet og din ryg skal hvile helt tilbage mod ryglænet, på din kontorstol.
  • Din underarm og albue hviler du på armlænet eller bordkanten.

 

Det er også vigtigt at bevæge kroppen, husk derfor at skifte mellem siddende og stående arbejdsstilling.

 

Køb din ergonomiske kontorstol i dag!

 

De står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kontorstol. Det kan være rigtig svært at skabe sig et overblik over de mange forskellige kontorstole der findes på markedet i dag. Vi har derfor gjort det nemmere for dig og samlet de bedste kontorstole og taburetter et sted! Du er også velkommen til at komme ud til deres showroom og prøve vores forskellige taburet og kontorstole modeller af, så du virkelig kan mærke efter hvad der passer godt til din krop og dine behov.

 

Har du ikke mulighed for at tage ud til deres showroom, er du altid velkommen til at ringe på 70 60 50 05 så guider de dig over telefonen til det helt rigtige køb.