Blog

Derfor skal din næste kimono være af silke

Kimonoer er mere populære end nogensinde, og med god grund. Det er både nemt, pænt og behageligt at have en kimono på, og der er en kimono til mange forskellige lejligheder. Man kan både have en kimono der passer til de mere festlige lejligheder, hvor man skal dresse sig op, men man kan også sagtens have en kimono man lige slynger på når man træder ud af badet og bare skal hygge sig hjemme hele dagen. Derfor er der mange som bruger kimonoer i forskellige sammenhænge, men hvis man virkelig skal forkæle sig selv, så skal man investere i en kimono af silke. Hvis du er interesseret, så  find smukke og unikke silkekimonoer her og læs mere i denne korte artikel.

Silke er bedre for din hud

Der er to rigtig gode grunde til at købe en kimono til damer af silke, selvom det er en smule dyrere end hvis det for eksempel var uld. Silke er super skånsomt for huden, hvilket efter kort tid både kan ses og mærkes på huden. Generelt vil din hud blive en smule blødere, og det vil også give en mere behagelig følelse i din krop, når du har et stof på kroppen, som du virkelig kan mærke er skånsomt for dig. Den anden grund er, at silke er et super flot materiale, som har nogle helt unikke kvaliteter, som man ikke finder en nogen andre materialer. Det gør også, at man kan skabe et helt unikt look med en silkekimono, som man ikke ville kunne skabe med kimonoer af andre materialer. Derudover er ægte silkekimonoer også tættere på de japanske originaler, som næsten altid vil være lavet af silke.

Find en bæredygtig kimono

Det er ingen hemmelighed, at det ofte er i bæredygtighedens tegn når man køber tøj i dag. Derfor er det også vigtigt, at man køber en bæredygtig kimono når man køber sin nye silkekimono til damer. Der er flere måder man kan handle bæredygtigt på, men en af dem er at købe brugt tøj. Man kan nemt og hurtigt finde rigtig pænt brugt tøj både online, men også i fysiske butikker. Der er også andre måder kan være bæredygtig på, for eksempel ved at købe tøj af genbrugs materialer. Find DK’s største markedsplads for bæredygtige produkter her, hvis du vil vide mere. Du vil med garanti også finde flotte kimonoer her.