Blog

Bedste life hack til festen: Drinks på fustage

Endnu en gang har jeg holdt en skøn fest for alle mine venner! Og denne gang var det selvfølgelig mindst lige så festligt som de andre gange, men jeg må indrømme, at jeg fundet et nyt life hack, som jeg kommer til at bruge til mange af mine fester i fremtiden!

Til denne fest havde jeg simpelthen drinks på fustage, så alle gæster bare kunne gå op i baren og nyde godt af de mange gode cocktails – helt uden at de skulle vente på en bartender, da de bare kunne få deres cocktails på fad og tappe dem fra fustagen.

Det var virkelig en stor hjælp. For cocktailene smagte rent faktisk godt uden at nogen skulle stå og lege bartendere til festen. Derudover slap jeg for at leje en professionel bartender, hvilket kan være en lidt dyrere i længden. Især fordi jeg gerne vil holde en fest til sent på natten.

Jeg håber, at nogle af jer kan gå god inspiration fra dette blogindlæg! Mange af jer vil sikkert også få stor glæde af at leje disse drinks på fustage til jeres kommende fester!

 

Disse drinks fik jeg på fustage

Der, hvor jeg lejede mine drinks på fustage, kunne jeg vælge seks forskellige varianter. Jeg endte med tre drinks til min fest, og de var en stor succes blandt alle gæsterne:

  • Mojito
  • Blueberry Clover Club
  • Gin Hass

Det er altid et sikkert valg at have en Mojito på menuen. Hvem elsker ikke lige præcis dén cocktail? Den forsvandt i hvert fald hurtigt, så jeg var glad for, at jeg havde bestilt mange fustager med lige præcis den smag.

Derudover var Gin Hass også en kæmpe vinder. Det er egentlig heller ikke så underligt igen, da den jo smager af dejlig mango og syrlig lime. Mega lækkert, hvis du spørger mig!

 

Et kæmpe hit hos alle gæsterne

Jeg var selvfølgelig lidt nervøs for, at det slet ikke ville smage helt lige så godt, som man måske kunne forvente, når man for eksempel lejer en professionel bartender. Men jeg blev heldigvis glædeligt overrasket, for de smagte alle sammen vildt godt.

Jeg kunne også tydeligt fornemme på alle gæsterne, at de var enormt tilfredse med udvalget. Derudover var det også ret tydeligt, at de var glade for, at de bare kunne gå op i baren og selv skænke sig en lækker cocktail. Der skal i hvert fald ikke være tvivl om, at jeg ville gøre det igen en anden gang, nu hvor det var så stor en succes hos alle gæsterne.

Så står du selv og skal holde en fest i den nærmeste fremtid? Så vil jeg klart anbefale dig at se nærmere på drinks på fustage.