Blog

Bør du få optimeret din ventilationsløsning?

Ja, det bør du nok, hvis du ikke har ventilation i forvejen. Men hvordan finder du lige ud af, hvordan luften er i dit hjem, og hvad der kan gøres for at forbedre den? Det kan du heldigvis få et professionelt ventilationsfirma til. De måler den nuværende tilstand i dit hjem, og kommer med tilbud om de bedste løsninger for at optimere dit indeklima og dermed også din trivsel i hjemmet. Start med at få målt den nuværende luftsituation hos dig.

Et ventilationsfirma kan hjælpe dig med det bedst mulige indeklima

Det kan godt betale sig at få hjælp af et ventilationsfirma, når du vil forbedre dit indeklima i din bolig. Vi ved selvfølgelig godt, at vi bør lufte ud hver dag, men får vi det gjort, og er det nok? Hvor meget CO2 ophobes for eksempel i dit soveværelse? Og har skimmel gode levevilkår på dit badeværelse? Forhør dig gerne i dit netværk, om nogen kan anbefale et godt firma til opgaven, og ellers kan du hente tilbud fra udbydere med gode anbefalinger og se, hvem der prismæssigt og personligt passer bedst til dig. Du skal gerne have en god mavefornemmelse, inden opgaven påbegyndes.

Få bedre luftkvalitet i dit hjem

Uden ventilation er det nemt for skimmel at trives. Lugte i hjemmet forstærkes også at manglende ventilation. Tænk for eksempel på de gange, hvor du har været på 14 dages ferie, og træder ind i dit hjem. Det har en stærkere lugt end normalt, ik? Om efteråret og om vinteren trækker vi naturligt mere ind, og her udskiller vi CO2, som vi plejer, men vi lufter mindre ud, så der ophobes i stedet mere CO2 i boligen. Du kan altid ringe til et ventilationsfirma og få flere råd.

Undgå sundhedsproblemer med mere ventilation

Når du anskaffer dig nye genstande til dit hjem, for eksempel møbler og gulvtæpper, eller når du maler et rum, så afgives der ofte gasser den første tid, medmindre du specifikt har gået efter en maling uden osv. Denne afgasning, kommer nemmere ud af dit hjem med mere ventilation. Det er ikke altid nok, blot at slå vinduerne op nogle minutter om dagen. Med ventilation får du dermed et sundere indeklima, med mere ren luft til hjernen. Hjælp dig selv med at få et bedre indeklima ved at lade et ventilationsfirma hjælpe dig med de bedste løsninger for netop din bolig.