Blog

Giv nyt liv til dine gamle møbler

Vi vil alle en gang imellem gerne give nyt look til vores omgivelser. Måske vil man prøver at ommøblere sin stue, lave sit soveværelse hyggeligere eller hjælpe sin teenagedatter med at lave et sejere værelse. Uanset hvad er det første sted, man går hen selvfølgelig de store boligmagasiner.

Heri kan du læse alt om de store trends indenfor indretning og bolig. Problemet med disse magasiner er dog, at hvis du følger rådene her, kommer din stue til at ligne alle andre, der har læst afsnittet om new nordics stue. Undgå dette ved at give dine gamle møbler nyt liv.

Spar penge

Måske har du en vildt flot sofa, du har arvet til at stå i din kælder et sted, fordi den er lidt hullet og du ikke kan få dig selv til at smide den ud. I stedet for at gå ud og bruge mange penge på en ny sofa, kan du med stor finansiel fordel få den repareret.

Vi er så vant til bare at købe noget nyt hver gang nogle af vores ting går i stykker, at vi fuldstændig glemmer, at ting kan repareres.

Der findes dygtige fagpersoner, der lever af at give dine gamle møbler nyt liv. Hvis din sofa for eksempel er gået i stykker, kan det virkelig anbefales at finde en ompolstrer og snakke med ham hvad det skal gøres. Disse mennesker er meget passionerede omkring deres job og er altid gode til at hjælpe.

Det er ikke kun i små lokalsamfund, man finder disse mennesker – du kan sagtens finde en møbelpolstrer i Aarhus.

Giv din indretning et unik look

Hvis du virkelig gerne vil have komplimenter på din indretning, er det bedste du kan gøre at skabe en unik atmosfære i dit hjem. I stedet for at tage til Ikea og købe alt fra et ustillingsværelse, kan du overveje at kigge lidt i dine gemmer.

Tit aner vi ikke, hvad vi har til at ligge. En gammel kommode, kan sagtens komme til live igen med en smule maling og en kærlig hånd. Faktisk kan du bruge maling til helt selv at vælge hvilke farver, der skal skabe din bolig. Vælg for eksempel to gennemgående farver og mal dine gamle møbler i disse farver. Din indretningsstil kommer til at se helt gennemført ud, og de gamle møbler giver det hele en unik retrovibe.