Blog

Hvad finder du hjælp til ved en psykolog i Århus?

Der kan være forskellige gode grunde til, at man bør opsøge professionel hjælp hos en autoriseret psykolog. Det kan være, at du er ramt af stress, angst, depression eller andre lidelser, som sætter en stor begrænsning i dit liv og hverdag. Det kan være en tung og svær byrde at gå med selv, hvorfor du hos en autoriseret psykolog kan få hjælp til at forstå din krop og følelser. Her kan du få redskaber til, hvordan du kan håndtere og regulere de symptomer, som du er ramt af.

Du kan også kontakte en autoriseret psykolog, hvis du har et familieproblem enten blandt jeres som voksne eller med børnene. En psykolog hjælper også par, hvis der er udfordringer, som I selv har svært ved at tale om eller løse. Det kan f.eks. være parterapi, som kan være en investering i at genfinde gnisten i parforholdet.

Hvordan finder du den rette psykolog for dig?

Der findes i dag et utal af psykologer rundt i hele landet. Der er derfor god hjælp at finde, når du har brug for professionel psykologhjælp. Her kan du gøre din søgning mere overskuelig for dig selv, ved at du søger specifikt efter en psykolog i det område, som du selv holder til i. Dermed frasorterer du alle de psykologer, som alligevel kun opererer uden for dit eget lokalområde.

Når du skal vælge en autoriseret psykolog, kan du med fordel se efter, hvem der er specialiseret, eller hvem der har mest erfaring med det aktuelle emne. Det giver det bedste grundlag for at du kan få hjælp. Du kan med fordel kontakte flere interessante psykologer, hvis du har brug for at høre om et forløb og mærke kemien mellem jer.

Hvilken psykolog i Århus skal du kontakte?

Hvis du leder efter en autoriseret og erfaren psykolog i Århus til at hjælpe med angst, stress, traumer, kriser eller problemstillinger i familien, kan du med fordel kontakte miaschwartzpsykolog.dk.

Du kan også altid tage et kig på Mias hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om de udfordringer, hun kan hjælpe med. Og så kan du selvfølgelig også blive endnu klogere på hende som psykolog, og hvordan hun arbejder i terapien. For i et forløb ved Mia vil du opleve, at hun har et særligt fokus på at få kroppen med i terapien. For ofte kan kroppen være ekstra vigtig at lytte til og arbejde med, når man skal i bedring.