Blog

Find en autoriseret psykolog i Ry til behandling af stress

Stress er noget, mange mennesker efterhånden har oplevet. Når det er sagt, så er det naturligvis ærgerligt, at rigtig mange mennesker oplever at være ramt af stress og er påvirket af de symptomer, der nu engang følger med. Stress er generelt kompliceret, hvorfor det kan være svært at vide, hvornår det er “normalt”, og hvornår det er usundt for kroppen. Det er ikke alle, der kan mærke, at de for alvor er stressede, før kroppen siger fra. Og når først kroppen siger fra, så er det alvorligt, og kan have stor betydning for ens hverdag. Derfor er det klart at foretrække, at du reagerer på det så hurtigt som muligt, når du føler, at du er stresset eller har mistanke om det.

Hvordan hjælper en psykolog dig med at behandle stress?

Da stress kan opleves forskelligt fra person til person og rammer på forskellige måder, er der ikke et endegyldigt svar på, hvordan du bedst behandler din stress. Men det er her, at en autoriseret psykolog kommer ind i billedet.

En psykolog er en professionel og specialiseret fagperson, der gennem samtaler med dig kan give dig redskaberne til, hvordan du skal forholde dig til at være stresset, og hvordan du kan håndtere det i din hverdag. Det at få bugt med din stress kan nemlig kræve en forståelse af, hvem du er, hvordan din hverdag er, samt hvordan du reagerer på forskellige følelser.

Herefter hjælper en psykolog dig med at forstå psykologien, eller mekanismerne bag, at du er stresset. Når du forstår, hvorfor du er stresset eller hvad der gør, at din krop er stresset, kan du lettere håndtere og regulere de symptomer, du mærker i kroppen.

Hvilken psykolog i Ry kan hjælpe dig med behandling af stress?

Hvis du leder efter en autoriseret psykolog Ry til behandling af stress, kan du med fordel kontakte henrikholmhansen.dk.

Henrik er en psykolog, du helt sikkert vil opleve et godt forløb ved. Det skyldes både hans generelle erfaring med terapi, og så ikke mindst de metoder, han trækker på i terapien. Han arbejder nemlig blandt andet med ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi), som er en terapiform, der blandt har fokus på, at du skal opleve forbedringer relativt hurtigt. Du behøver nemlig ikke at skulle lære at leve med de symptomer, du går rundt med i din hverdag, tværtimod. Du kan også læse mere om hans tilgang og måde at arbejde på på hans hjemmeside.