Blog

Vipper i fokus: Hvorfor lash shampoo er nølgen til et strålende lash look!

Du har lige fået lave dine drømme lash extension, som løfter dit look til nye højder niveau og får dine øjne til at stråle. Men for at bevare den fortryllende skønhed af dine nye vipper og forlængere deres levetid er den korrekt pleje afgørende. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i hemmeligheden bag en langvarig og strålende lash extension-oplevelse ved at introducere dig til kunsten af lash shampoo. Og find ud af hvorfor lash shampoo er uundværlig, og hvordan du bedst plejer dine nye lash extensions for at bevare deres smukke glans og skønhed. 

 

At pleje og vedligeholde dine nye lash extension er vigtigt, så de holder! Når du lige har fået lavet dine nye vipper, er det vigtigt at undgå vand de første 24 timer. Hvis vipperne kommer i kontakt med vand, kan man risikere at vipperne falder af, da limen nemlig skal bruge 24 timer til at hærde fuldstændigt. Når der er gået 24 timer, kan de godt komme i kontakt med vand. Derudover skal man huske at rense sine lash extensions hver dag. Start med at fjerne makeup som man har haft på hele dagen, men det er vigtigt at undgå at bruge en olie-baserede makeup-fjerne, da olien nemlig kan opløse limen som er bleven brugt, og vipperne vil falde af. Når alt makupen er fjerne, er det tid til at rense vipperne. Her bruges en lash shampoo og en rensebørste, og nogle steder kan man købe det som et sæt , så man får alt med hvis man er lidt i tvivl om hvad man skal bruge. Den måde du skal bruge lash shampoo og rensebørste på, er at du påfører lidt lash shampoo på børsten, og forsigtigt køre det rundt på dine vipper, med øjet lukket. Det er utrolig vigtigt, at du undgår at gnide eller trække i dine vipper, da det nemlig kan skade vipperne. Når de er blevet renset med lash shampoo, kan du bruge din rene vippe børste, til at re dine vipper igennem, så de sidder perfekt igen! Når de skal børstes, skal man gøre det ud fra roden af vipperne. 

For at vipperne skal holde deres form og se perfekte ud i lang tid, er det en god ide at sove på ryggen. Hvis man sover på maven eller siden kan man risikere skade på sine lash extension, da de nemlig kan knække eller blive bukket/bøjet. Det er også vigtigt at få en regelmæssig opfyldning af dine vipper hver 6-8 uge, eller når dine vipper virker/ser tynde ud. Så planlæg en tid med din vippetekniker til opfyldning af dine lash extensions, så dine vipper og look altid vil se perfekt og clean ud!