Blog

Smukke gardiner til hjemmet på mål

Gardiner er en stor og synlig del af hjemmet hvad end man vil det eller ej, og derfor er det også vigtigt at finde nogle smukke gardiner der passer ind i netop dit hjem, så indretningen og komforten i hjemmet ikke bliver forstyrret af manglende skønhed fra gardinerne i vinduerne.

I dette indlæg vil jeg give dig nogle gode råd til hvad du bør gøre og hvad du ikke bør gøre når du skal have smukke gardiner til hjemmet. Det er ikke facit jeg kommer med og vi har alle vores smag, men jeg går selv meget op i gardiner og vil gerne have det bedste af det bedste hængende i vinduerne.

Sådan får du flotte gardiner

Personligt så vil jeg rigtig gerne selv vælge mine gardiner, men man kan også hyre en indretningsekspert til formålet der kan vælge de perfekte gardiner til indretningen og stilen i dit hjem. Det koster ekstra, men hvis det med indretning ikke lige er dig, så kan det være en god investering.

Når du vælger gardiner, så skal du efter min mening vælge gardiner efter mål. Gardiner efter mål giver bare det bedste look når du har fået dem hængt op, at de går helt ud til karmene og står knivskarpt i længde er bare vigtigt for at få det til at passe ordentligt ind i hjemmet.

Du kan selv finde flotte gardiner efter mål i IKEA f.eks. el. diverse gardinbutikker rundt i landet som Garant. Der kan dog være meget bøvl med at måle op og montere gardinerne efterfølgende, hvis du ikke er lidt handy i forvejen. De skal gerne komme til at hænge helt lige og derfor får jeg en professionel gardinekspert til at klare arbejdet for mig.

Dette skal du undgå når du skal have nye gardiner

Der er mange måder og steder at købe nye gardiner til hjemmet, men der er nogle jeg vil fraråde. Du bør ikke købe gardiner med standardmål til dit hjem, standardmål fungere godt til nogle formål f.eks. rum og vinduer der ikke er i brug el. er i kælderen, hvor man bare skal have dem trukket for hele tiden.

Derudover mener jeg at kvaliteten er super vigtig og derfor er der også nogle butikker du bør undgå at købe gardiner fra. Jeg mener ikke at store butikskæder med meget billige boligprodukter har gardiner i den bedste kvalitet, fordi fokus udelukkende er på at kunne tilbyde det billigste. IKEA kan være ok, men JYSK er ikke et sted jeg vil købe gardiner.

Nu har du fået nogle gode råd til valg af nye gardiner til hjemmet, ikke bare nye, men også til valg af flotte nye gardiner. En sidste ting jeg ikke kan afgøre der er gardintypen, her må du selv tage en beslutning.