Blog

Sjove strømper er årets gaveide

De fleste af os har prøvet at få strømper i gave og efterfølgende skulle smile og virke både overrasket og glad. Ikke fordi man ikke bliver glad for at få sokker, men det er bare en af de beklædningsdele, der ikke helt formår at virke lige så ophidsende som f.eks. et par flotte bukser eller sko. Der skal ikke lyde ét ondt ord om strømper, for de er en af mange nødvendigheder her i livet.

Nu bliver strømper sjove

At strømper ikke ligefrem er den mest ophidsende gave, ændres der nu på med en ny kollektion af strømper i skøre designs, der både er sjove og flotte. Strømperne har til formål at skabe både smil og glæde.

Den oplagte gaveide til ham eller hende der har alt

Vi har alle stået i en situation, hvor vi skulle finde en gave til én, der havde alt og intet ønskede sig. Her er svaret på hvad man skal give netop denne person. Hvad med et par strømper, der er alt andet end ensfarvede? Har du nogensinde set pink bananer på et par blå strømper? Eller hvad med gule strømper med kirsebær? Dette er blot eksempler på de mange skøre og sjove designs, der til sammen udgør den nytænkende kollektion af strømper.

Når du giver et par sjove strømper i gave, er du sikker på at du giver en speciel gave som skaber grin og glæde hos modtageren. Det kan være din kæreste, din far eller din kollega. Ideen med strømperne er at gøre noget ud af den mest oversete beklædningsdel.

Livet er for kort til kedelige strømper

Mottoet hos den Københavnske virksomhed, der designer og sælger de særprægede strømper, er klokkeklar. De mener at livet er for kedeligt til at gå i kedelige strømper. Der skal være knald på farver, humor og kreativitet – akkurat som der skal være det med livet også. Dette afspejles i deres farverige udvalg, der byder på alt fra klassiske striber til karakteristiske mønstre og motiver.

Strømpen har i generationer været en beklædningsdel, hvis eneste formål var af praktisk natur. Altså at holde fødderne varme, at undgå ildelugtende fodtøj, osv. Nu genopfinder de strømpen og giver den liv på ny. Om de kommer i mål med deres mission, må være op til den enkelte at vurdere. En ting er sikkert: Du har ikke set strømper som disse før.

Årets julegaveide

Hos folkene bag webshoppen, har man store forventninger til årets julesalg. Her ser man de sjove strømper som den oplagte julegaveide til partner, familiemedlemmer og kollegaer. Målet er at der skal ligge strømper under mange juletræer og at ideen om at genopfinde strømpen, skal udbredes til langt flere personer.

Hvis du har lyst til at se de sjove strømper eller måske købe et par til dig selv eller en, der kunne trænge til mere sjov og ballade i tilværelsen, kan du se udvalget på deres webshop, hvor de ud over at sælge de specielle strømper, også har et almindeligt udvalg af ensfarvede strømper i almindelig størrelser samt de mere varmvenlige ankelstrømper.