Blog

Se den nye 2022 massagestol guide

Hvert år bliver der frigivet en guide til at købe den perfekte massagestol. I 2022 er der kommer mange nye modeller indenfor mange forskellige prisklasser, så hvis du har tænkt på at købe en massagestol, kan du finde hjælpen her.

I denne artikel kan du få lidt viden om, de forskellige fordele, der er ved en massage, samt hvordan du vælger den helt rigtige stol efter dine behov og dit budget.

Fordelene ved en massagestol

Der er mange fordele ved massager generelt, men at få en massage hver anden uge eller hver måned kan godt blive dyrt. Derfor er det billigere i længden at investere i en god massagestol.

Det er bevist, at en massage har mange fordele, såsom at:

  • Hjælpe med afslapning i kroppens muskler hvilket kan være enormt behjælpeligt for folk, som lider af angst eller har mange smerter og derfor spænder i kroppen.
  • Hjælpe med afstresning, så hjernen kan få en pause. Minde stress har også en stor positiv indvirkning på dit generelle helbred.
  • Lindring af smerter i kroppen, både ved midlertidige og kroniske smerter.
  • Hjælpe med forhøjet blodtryk og blodcirkulation, da det løsner op for musklerne, så blodet nemmere kan komme rundt.

Sådan vælger du den rigtige

Hvis du gerne vil drage gavn af de mange fordele, som kommer med en massage, og tænker på at investere i en god massagestol, så er der to ting som du skal overveje, mens du vælger; behov og budget.

Køb ud fra behov

Når du skal købe en massagestol, er det vigtigt at købe efter dine behov. Altså, hvad massagestolen gerne skal hjælpe dig med.

Hvis stolen skal bruges til generel afslapning, behøver du ikke tænke så meget på funktioner, og om det er teknik 2D, 3D eller 4D (dette beskriver hvor avanceret teknikken i stolen er).

Hvis du derimod, skal bruge stolen som en hjælp mod smerter eller ubehag i kroppen, så bør du overveje teknikken og kvaliteten af stolen hvilket højst sandsynligt vil gøre, at prisen stiger en smule.

Køb ud fra budget

Massagestole er en investering og kan gå hen og blive lidt dyre. Derfor er det en god ide at have en pris i hovedet, som er omkring det beløb, du er villigt til at betale.

Husk dog på, at stolen er en investering, som på lang sigt er billigere end at gå til en massør flere gange om måneden.