Blog

Sådan kan du snyde dig til et større udvalg af t-shirts

Som kvinde er det ofte, at vi falder over en masse lækre t-shirts, som blot er lavet til mænd. Vi ser det utallige gange på de sociale medier, det bugner af forskellige reklamer, som viser et hav af forskellige lækre t-shirts, men alle er blot lavet til mænd. Hvordan kan det være, at det er så svært at finde t-shirts til kvinder, måske er det bare fordi markedet ikke rigtig er så interessant? Det kan også være fordi, at vi ikke rigtig fremstår som nogle der bruger t-shirts? Måske er det mere normalt at vi går rundt i tops.

Sådan er det dog ikke med mig, og jeg har fundet ud af, at jeg faktisk godt kan finde t-shirts, som sidder helt perfekt på mig som kvinde! Qualitee er en online t-shirt forretning, som producerer t-shirts til mænd i allerhøjeste kvalitet, men jeg har også fundet ud af, at de faktisk også kan bruges til kvinder. Her tænker du måske, hvordan kan det lade sig gøre? Lad mig fortælle dig det.

Stoffets sammensætning

En af de ting, som jeg personligt ikke bryder mig om ved almindelige t-shirts er den manglende fleksibilitet. Nogle af de t-shirts som jeg har prøvet, sidder bare ikke på samme måde om barmen, som jeg gerne ville have. Det bliver tydeligt, at jeg ikke har en t-shirt på, som er lavet til kvinder. Det gør ikke noget godt for min krops figur, og så er det faktisk heller ikke behageligt at rende rundt med. Men men men, det er der faktisk nogle som gør.

Hos Qualitee sælger de basic t-shirts som er bløde, lækre og meget fleksible. Derudover kommer de med en ekstra længde der gør, at jeg kan bruge den til mange flere formål end ellers normalt. Her kan man få fat i en tshirt, som faktisk sætter sig pænt på kroppen, og som ikke mindst ikke strammer de forkerte steder. Jeg har fået fat i flere forskellige, og jeg har stadig ikke oplevet, at der var situationer, som jeg ikke kunne bruge den i.

Prisen kommer til udtryk

Generelt ser vi jo at priser på kvindetøj ligger sig i den høje ende, når vi gerne vil have kvalitet. Derfor er det ikke blot et større udvalg vi kan finde ved at kigge ind i mændenes garderober, men også en besparelse der er til at føle på. Kigger man inde på Qualitee, så kan man komme til at købe en t-shirt i allerhøjeste kvalitet helt ned til en stykpris på 175 kroner. Det er altså en pris, som man ville skulle betale signifikant mere for, hvis man skulle ned i den lokale tøjforretning og finde noget tilsvarende.