Blog

Sådan kan du få en hyggelig stue

Har du planer om at indrette din stue? Der er mange muligheder, når det kommer til indretning. Der er dog nogle ting, som stort set alle stuer indeholder. Din stue skal selvfølgelig være hyggelig, da det primært er det rum, du bruger, når du får besøg af gæster eller skal hygge dig med film om aftenen.

Hvis du mangler noget inspiration til, hvordan du kan indrette din stue, så vil vi, i denne artikel, komme med nogle gode råd til, hvordan du kan indrette din stue, så den bliver hyggelig at opholde sig i.

En god sofa

En hyggelig stue kræver en god sofa. En sofa skal være behagelig at opholde sig i, og så må den også gerne være pæn. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man mener en pæn sofa er.

Du skal tage stilling til, hvor mange penge du vil bruge på en sofa. Prisen på sofaer afhænger som regel af størrelsen, og hvilket materiale sofaen er lavet af. Disse ting skal du tage stilling til, og så kan det også være en god ide at finde ud af, hvilket udseende din sofa skal have. Her spiller materialer og farver også ind i udtrykket, du ønsker i din stue.

Et godt sofabord

Hvis du vil nyde en god kop kaffe eller dit fredagsslik i din sofa, så kan det være en god ide med et sofabord. Her kan du stille de ting, der ikke skal stå i din sofa.

Sofaborde kommer også i alle mulige afskygninger. Der findes helt simple sofaborde, og så findes der mere kreative og udtryksfulde sofaborde. Her er det igen helt valgfrit, hvilken type du vil gå efter. Du kan også få sofaborde i forskellige materialer blandt andet træ, metal eller glas.

Hyggelig belysning

Hvis du vil skabe en hyggelig stemning i din stue, så kan du gøre det ekstra hyggeligt med god belysning. Det kan være i form af en fin gulvlampe eller måske en lampe med en pære, der kan skifte farve, så du kan skabe den rette stemning i stuen.

Du kan også sætte nogle hyggelige stearinlys rundt omkring, som du kan tænde, når mørket falder på, og du vil hygge dig i stuen.

Pynteting

Hvis du gerne vil udsmykke dit hjem, så kan du vælge at sætte en masse pynt rundt omkring i stuen. Det kan for eksempel være en pæn vase med nogle flotte blomster i, små skulpturer eller måske endda et maleri eller en plakat på væggen.

Du kan vælge at farvekoordinere din indretning, hvis du gerne vil have et fint samspil mellem tingene i din stue. Prøv dig frem, og så skal du nok ende med en rigtig pæn og hyggelig stue.