Blog

Sådan holder du bryllup i haven

Hvis man skal holde et bryllup, så er der mange steder, hvor man kan vælge at holde det. Det kan være i et forsamlingshus, på et hotel eller ude i haven. Uanset hvor man vælger at holde det henne, så er der mange ting, som man skal have styr på. Uanset hvad, så er det vigtigste, at man får en dag, som man altid vil huske.

Hold bryllup i et bryllupstelt

Hvis man vil holde sit bryllup ude i haven, så er der flere ting, som man skal have med i overvejelserne. Det første er, om det skal holdes i et bryllupstelt, eller om man vil satse på vejret og holde det udendørs. Det kan man fx, hvis det er sommer. Man kan også vælge at holde det i et bryllupstelt. Et bryllupstelt er et telt, som man slår op ude i haven. Der er både plads til borde og stole, så folk kan sidde ned. Man kan få et bryllupstelt i flere forskellige størrelser. Derfor kan man vælge det bryllupstelt, som passer til ens fest.

Gør underlaget stabilt med et trægulv

Hvis man vælger at holde et bryllup i haven i et bryllupstelt, så kan man vælge, at der skal være et gulv i bryllupsteltet. Et gulv i et telt kan være en fordel, hvis det regner, og det har regnet i en periode. Hvis det har regnet i en periode, så kan det være sumpet. Man undgår et sumpet område, og man undgår at gæsterne får våde og kolde fødder. Der skal måske danses brudevals, og det kan være svært at gøre på græsset. Med et trægulv bliver det nemmere at danse. Ved at have et gulv, så slipper bruden for at slæbe brudekjolen henover græsset. Det kan give grønne græsspor på kjolen. Det undgår man, når der er gulv.

Få varme i bryllupsteltet

Man kan også vælge, at der skal være varme i teltet. Det kan man med gasovne. Det er små ovne, som man kan flytte rundt, som det passer en. Man putter olie på, og så giver det varme. Hvis det er køligt udenfor, så kan det blive koldt indenfor i teltet. Specielt om aftenen, hvor temperaturen sænker sig. Det kan være irriterende og ubehageligt at sidde og fryse. Det kan gøre, at gæsterne ikke har lyst til at danse, og det kan sænke humøret.