Blog

Reformer pilates – for krop og sind!

Vi ved det alle sammen godt og vi har hørt det mange gange. Vi tænker naturligvis på vigtigheden af at holde sig i god form og leve sundt.

 

Der findes enormt mange måder, hvorpå at man kan komme i god form. Løb, crossfit, diverse sportsgrene og meget andet. Der findes dog en anden form for træning, som i store dele af Danmark er overset. Nemlig reformer pilates.

 

Hvad er reformer pilates?

Mange af dem, som før har hørt om pilates, forbinder det med en træningsform, som man kun benytter sig af i de fine områder i Los Angeles. Det er dog langt fra at være sandt, og det er bestemt en træningsform, som alle kan benytte sig af.

 

Reformer pilates er en form for pilates, som foregår i en maskine – den såkaldte ”reformer”. Reformeren består af en vogn, som kan skubbes frem og tilbage. Reformeren er dertil justeret med fjedrer med forskellige modstandsvariationer, alt efter valg af øvelse. Der findes et hav af øvelser, som kan anvendes på reformeren. Øvelser vil typisk blive valgt ud fra sværhedsgraden, af den træning, som man ønsker.

 

Reformer pilates foregår typisk i hold af 5-8 personer. Hver person har sin egen reformer, som de benytter sig af under træningen. Træningen vil dertil være styret af en autoriseret instruktør, som holder øje med, at alle øvelser bliver udført korrekt.

Hos mange udbydere, vil det typisk også være muligt at bestille tid til en personlig træning. Personlig træning er for dem, som ønsker instruktørens fulde opmærksomhed. Det er måske den perfekte løsning til nybegynderen, som muligvis ikke føler sig helt sikker på sig selv, og muligvis frygter at træne sammen med andre. Med personlig træning vil man hurtigere blive mere komfortabel med reformer maskinen.

 

Mange er desværre af den tro, at pilates ”kun” er for kvinder. Det er dog ikke sandt. Reformer pilates er for alle – både mænd og kvinder – i alle aldre. Alle vil kunne opleve en god og sjov træning, som hurtigt vil vise sin positive effekt på kroppen. Mange vil derudover opleve en forøget energi og forbedret koncentrationsevne.

 

Kombiner reformer pilates med yin yoga:

Reformer pilates er uden tvivl en god træning, som både passer perfekt til dem, som har et ønske om at tabe sig eller øge sin muskelmasse. Reformer pilates vil dertil oftest blive tilbudt i rolige og hyggelige omgivelser, hvor at der også er fokus den indre ro og balance. Ønsker man dog at tage den mentale del et skridt videre, findes der i Holbæk et studio, som både tilbyder reformer pilates og Yin yoga.

 

Det er den perfekte løsning til de personer, som ønsker en hård fysisk træning samt en forbedring af det mentale velværd.