Blog

Priser i Sunny Beach

Velkommen til Sunny Beach i Bulgarien! Dette er ikke bare det perfekte rejsemål for strandelskere og festaber; det er også et sted, hvor unge rejsende kan nyde fantastisk mad og drikke uden at belaste budgettet nævneværdigt, og særligt hvis de udruster sig med DUF-Rejsers specielle VIP og fordelskort. 

I denne artikel vil vi udforske priserne i Sunny Beach lidt nærmere, og give dig et indblik i, hvad du kan forvente at betale for sodavand, alkohol og mad. Gør dig klar til et overkommeligt og nemt overskueligt overblik over prisniveauet i denne festlige bulgarske ferieby. Helt generelt kan man sige, at priserne i Sunny Beach Bulgarien på de mest gængse fornødenheder ligger ca. 30-40% under danske priser.

For god ordens skyld skal det nævnes, at vi videre i artiklen når vi snakker priser vil tage udgangspunkt i den lokale bulgarske valuta, som hedder Leva og forkortes BGN. Så skriv gerne bag øret allerede nu, at 1 bulgarsk leva svarer til ca. (med dagens kurs) 3.8 danske kroner. (DKK). 

Priser på sodavand i Sunny Beach
En kold og forfriskende sodavand i sommervarmen er et populært valg når tørsten skal slukkes. Prisen for en dåse eller flaske sodavand, hvis du befinder dig på en strandbar eller lignende ,svinger typisk fra 1,5 til 2,5 bulgarske leva (BGN). Men går meget går op i prisen, så er det bestemt værd at overveje om du skal begive dig ned i det lokale supermarked, hvor kolde forfriskende drikke kan fås til en slik, og oftest til det halve. 

Alkoholpriser i nattelivet i Sunny Beach
Sunny Beach er kendt for sit natteliv, og at nyde et par drinks (eller flere) er næsten obligatorisk her. Prisen på alkohol kan variere betydeligt afhængigt af, hvor du vælger at købe dine drinks. 

På de mange forskellige strandbarer og større natklubber kan du forvente at betale alt fra 4 til 7 Bulgarske leva for en lokal velsmagende øl. Cocktails, som er lidt dyrere, kan godt løbe op i mellem 6 til 15 bulgarske leva. Der er dog også gode muligheder for dig som er ekstra prisbevidst, og gerne vil spare lidt mere her. Der er nemlig altid massevis af happy-hour tilbud, som du ikke kan undgå at blive draget af når du begiver dig gennem bargaden i nattetimerne. Vær dog opmærksom på, at disse deals oftest ikke gør sig gældende på de mere populære steder.

Priser på mad i Sunny Beach

Nu hvor vi har fået slukket tørsten, så lad os dykke ned i hjertet af enhver rigtig rejseoplevelse: nemlig maden. Sunny Beach tilbyder en bred vifte af lækre spisemuligheder, der passer til ethvert prisleje, hvad enten du ønsker lokale specialiteter eller de gængse internationale top-sellerter, som f.eks. pasta og pizza. Hvis du rejser på budget, og gerne vil holde udgifterne nede, så er det muligt at finde rigtigt billige måltider i de mange opstillede madboder som findes over alt i Sunny Beach. Her tilbydes kebab, pizzasliceses eller den lokale burek (en slags velsmagende wienerbrød) til så lidt som 3 til 6 bulgarske leva. Det er dog også rigtigt billigt at gå ud og spise på de lokale restauranter i Sunny Beach, og her kan du for omkring 15 til 30 bulgarske leva pr. person nyde en lækker en tre-retters menu. Hvis du vil forkæle dig selv med skaldyr eller en lidt finere spiseoplevelse, så skal du være klar på at betale ca. 40 Bulgarske, eller måske endda en smule mere.

Gode tips og tricks til Sunny Beach

  • Overvej at besøg de mere lokale spisesteder, hvor du kan få lækre autentiske bulgarske retter som den klassiske shopska salat og lækkert mørt grillet kød. Det er ikke bare virkelig lækkert, det er også utrolig billigt.
  • Til at få stillet den hurtige sult, så er de mange madboder absolut et besøg værd. Det smager udmærket, og det koster ikke kongens mønt. 
  • Eventuelt kan du også overveje at købe din rejse til Sunny Beach med All-Inclusive, så du allerede inden afrejse kender dit budget.

Sammenfatning af priserne i Sunny Beach Bulgarien

Sunny Beach byder unge rejsende velkommen med åbne arme og tilbyder ikke kun sol, en lækker strand og et vildt natteliv, men også budgetvenlige muligheder for at nyde lækker mad og drikke. Uanset om du nyder en kold sodavand på stranden, skåler med vennerne i en festfyldt bar eller nyder lækre bulgarske specialiteter, finder du i Sunny Beach priser, der passer til ethvert budget.

En klar anbefaling er også, at du vælger at tilkøbe DUF-Rejsers helt specielle VIP-Kort, da det giver store besparelser på ferien.