Blog

Nyt brudeunivers i Horsens

Björnsdóttir Bridal er en ny startet brudekjole forretning i Horsens, som tilbyder professionel service når det gælder om at finde den perfekte brudekjole. Jeg har mere en 12års erfaring med rådgivning omkring brudekjoler og tilbehør som slør og sko. Samtidigt er jeg uddannet skrædder og har tilrettet rigtig mange brudekjoler igennem årene, og syet et par brudekjoler helt fra bunden. Hos mig kan du være helt tryg, og jeg sikre at hele forløbet foregår i dit tempo. Så book en tid på min hjemmeside, og tag veninderne med til en prøvning som helt sikkert lever op til dine forventninger.

 

Brudekjolerne

Der findes forskellige typer brudekjoler. De kan tage sig ud med detaljer som blonder, glimmer effekter, og forskellige udskæringer i ryggen eller ved barmen. Du kan se alle vores kjoler på vores hjemmeside som hedder bjornsdottir-bridal.dk. Vi har også et godt udvalg af brudekjoler med ærmer, og der er mulighed for at få påsyet ærmer på en brudekjole som ikke har det. Har jeg ikke din drømmekjole i den rigtige størrelse så bestiller jeg den gerne hjem, eller hvis du finder drømmekjolen i et af katalogerne, så bestiller jeg den også gerne hjem til dig.

 

Mix & Match

Hvis du gerne selv vil sammensætte toppen og underdelen af kjolen, tilbyder jeg noget jeg kalder Mix & Match. Mix & Match giver dig mulighed til at designe din egen brudekjole, og måske skille dig lidt ud fra de traditionelle brudekjoler. Du vælger en top, underdel og korset i en sammensætning som du synes er den helt rigtige.  

 

Sko og accessoires

Der er et udvalg af traditionelle sko som passer godt til de brudekjoler der er i butikken. Har jeg ikke den rigtige sko i den rigtige størrelse, så bestiller vi den. 

 

Slør

Der er forskellige længder og forskellige detaljer på slør. Der kan eksempeltvist være blonder eller glimmer på, eller i stoffet. 

 

Skrædderi

At finde den helt rigtige brudekjole er en milepæl inden den store dag. En anden milepæl er at finde en dygtig skrædder til at tilrette kjolen så den sidder perfekt. Jeg er selv uddannet skrædder, og har mange års erfaring med tilretning af brudekjoler. Så jeg tilbyder også at tilrette den for dig. Jeg kan opbevare din købte kjole indtil den skal tilrettes. Vi booker en tid 2 uger inden dit bryllup, hvor du så møder i butikken. Tag dine sko med som du skal have på til dit bryllup, samt det tilhørende undertøj. Så er vi sikre på at alt er korrekt tilrettet.

Book en tid

Fra den dag du kender bryllupsdatoen, er det en god ide at tænke på at booke en tid til prøvning. Jeg anbefaler at du booker en tid 6-9 måneder inden dit bryllup. Du kan booke på vores hjemmeside https://www.bjornsdottir-bridal.dk/book-en-tid.