Blog

Hold din krop ung med Wellexir produkter

Der findes mange kosttilskud derude og mange af dem er fup! Hos Wellexir har vi skabt en række produkter, som er fulde af naturlige ingredienser der er gode for din krop når du bliver ældre.

Vores produkter er fordelt i kategorierne collagen og vitaminer. Så du kan få lige det du har brug for.

Kosttilskud med collagen

Collagen er godt for din hud, dit hår og dine negle. Collagen holder din krop elastisk og sund indefra og ud. Det er også en god kilde for protein, hvis du ikke spiser meget kød eller mejeriprodukter. Wellexirs collagen produkter er i pulverform og pakket så der er en dags dosis i hver lille pakke.

Wellexir collagen produkter

Vi tilbyder 3 forskellige produkter, som alle indeholder collagen og protein. I vores premium produkt, får du i hver lille pakke en dags tilskuds af protein og dermed collagen. Der er ikke tilsat smag til vores premium produkt, så du kan opløse pulveret i hvilken som helst væske du ønsker.

Collagen creamer med og uden smag. Har du brug for en creamer til din the eller kaffe, men vil gerne undgå sukker og kunstige sødestoffer. Prøv vores collagen creamer uden smag og den med vanille. Disse produkter kommer i små pakker med en halv dags dosis af collagen i hver. I en kasse er der 30 pakker, så du har til en måneds forbrug i en boks.

Collagen creamer og vores premium produkt opløser du i lige den drik du ønsker, om det så er koldt vand eller kaffe/ the.

Udover pulverne har vi også beauty collagen, som er kapsler der indeholder biotin, vitamin C, jod og collagen. I hver bøtte er der 60 kapsler, hvor du må tage en om dagen. De er gode hvis du er mere til almindelige piller som kosttilskud.

Til sidst er der vores Beauty bubbles med collagen, det er en tap, som du opløser ligesom panodil zap. Vores beauty bubbles smager af blåbær og indeholder biotin, Q10 og collagen. I et rør er der 20 taps som du kan nyde.

Wellexir vitamin produkter

Vitaminer er også utroligt vigtige for vores kroppes velvære, både som ung og ældre. Hos Wellexir har vi kombineret forskellige nyttige vitaminer i taps med forskellige smage.

Wellexir vitamin bubbles

Vi har:

Beauty bubbles som indeholder vitamin C, biotin, Mg og smager af røde bær,

Fit bubbles som indeholder vitamin C, krom, grøn the, I-carnitine og smager af citrus,

Power bubbles som indeholder B5, Mg, kalium og coffein og smager af frisk lemon,

og Perform bubbles som indeholder B complex, C, Mg, Zn og smager af mango & orange.

Så er der også vores Immun support kapsler der med både vitaminer, metaller og bio ingredienser booster dit immunforsvar.

Bubbles er taps, som du opløser i kold vand og nyde smagen af den type du har valgt. Få dit tilskud af vitaminer og metaller på en gang og på en nem måde. Hvert rør indeholder 20 taps.