Blog

Her er 5 stærkeste Pokemon kort lige nu

Pokemon er en elsket franchise verden over, med millioner af fans, der spændt venter på de nyeste udgivelser. Blandt disse fans bliver der diskuteret, hvilken Pokemon der er den bedste. Selvom meningerne kan variere, er én ting sikkert – Pikachu, Charizard, Mewtwo, Tyranitar og Rayquaza er nogle af de mest populære og eftertragtede Pokemon. I dette blogindlæg vil vi skrive om disse fem stærke Pokemon kort.

Pikachu-Vmax

Pikachu har altid været et elsket kort og  Pikachu-Vmax er blandt ​​de stærkeste Pokémon i det nuværende Pokemon TCG-metaspil. Den har et kraftfuldt angreb, der kan slå de fleste andre Pokémons, og dets modstand mod elektriske angreb gør det til en fremragende modspil til de fleste varianter af Pikachu-Vmax, som generelt spilles som Lightning-typen.

Den har dog nogle svagheder: den modstår ikke Psychic eller Fairy-typer, og dens HP er ikke særlig høj sammenlignet med andre Stage 2’ere (den har kun 180).

Mega-Rayquaza-EX

Rayquaza er en legendarisk Pokémon og selvom et Rayquaza-EX er et gammelt kort efterhånden, er det stadig et meget stærkt kort. Det er det eneste, der kan angribe I samme tur, som det bliver spillet, og derudover har det 250 liv, hvilket gør det svært at slå ud i kortspillet.  

Mega Tyranitar

Tyranitar er et af de mest elskede Pokémon, og et af de stærkeste i Pokémon Go med jordtype angreb. I kortspillet er Mega Tyranitar værd at nævne. Det er en stadie 1 Pokémon med 200 HP, hvilket gør den til et af de mest holdbare stadie 1 kort i kortspillet. Det har svagheder i forhold til Fairy- og Metal-typer – hvilket betyder, at hvis du spiller mod nogen, der bruger Gardevoir eller Metagross, kan de nemt tage Mega Tyranitar ned.

Charizard Gigantamax 

Charizar har været populær siden 90’erne, og i Gigantamax form skiller den sig ud for sit unikke design og kraftfulde bevægelsessæt, der gør den til en formidabel modstander i kamp. Oven i det giver dens Gigantamax-form den en endnu større størrelse i forhold til andre Pokemon – helt unik og sejt kort at få fingre i.

Mewtwo Vmax

Mewtwo er en anden fan-favorit på grund af dens enorme kraft og intelligens. Det er ikke underligt, hvorfor det har været med i så mange film og videospil gennem årene! De nye Mewtwo VMAX kort gør kun denne Pokémon endnu stærkere! 

Der findes over 10000 forskellige Pokemon kort

Det kan være svært at vælge et favoritkort blandt så mange kort. For ja, du læste rigtigt, der findesover 1000 forskellige Pokémon kort. Og listen bliver kun længere, da Pokémon TCG hele tiden udvider med nye Pokémon.