Blog

Farstrup Furniture: Unikke danske stole der passer til dit unikke liv

Farstrup Furniture er en dansk producent af unikke stole. Deres møbler er håndlavede, og de stræber efter at skabe det perfekte møbel til det moderne menneske. Farstrup fokuserer på kvalitet, funktionalitet og god siddekomfort. Du kan få dine Farstrup stole med en sædehøjde, der passer til dig. Alle deres møbler er produceret på deres egen fabrik i Danmark. Det garanterer dig et gedigent håndværk.

Farstrup stole: Dansk håndværk siden 1910

Farstrup Furniture er et dansk møbelfirma, der siden 1910 har lavet unikke stole til det unikke menneske. Farstrup stræber efter at skabe møbler, der passer perfekt ind i det moderne hjem – og deres udvalg tæller otiumstole, hvilestole og spisebordsstole i forskellige design og med forskellige funktioner. Farstrups møbler er håndlavede af massivt træ og ægte læder eller møbelstof af højeste kvalitet.

Passion for træ, håndværk og design

Deres store passion for træ, håndværk og design gør, at Farstrup altid leverer kvalitetsmøbler i en høj klasse. Du kan vælge din egen siddehøjde på Farstrup stole, så de passer perfekt til dig. Alle deres møbler er produceret på deres fabrik i Danmark – hvor håndværket stadig er i højsædet. Farstrup er stolte af deres lange tradition for håndværk, og de vil altid sikre dig kvalitetsmøbler, der holder i mange år.

Over 100 års erfaring med produktion af møbler

Farstrup har lavet kvalitetsmøbler og stole til danske hjem i over 100 år, og de har derfor en lang tradition for god kvalitet. De bruger kun kvalitetsstof fra danske Gabriel samt ægte læder fra Sørensen Leather. Der er ingen tvivl om, at Farstrups møbler vil give dig mange års glæde. Deres fokus på høj kvalitet, god siddekomfort og unikt design gør Farstrup stole til noget helt særligt, og du vil ikke fortryde købet af en Farstrup stol – uanset om det er en spisebordsstol eller otiumstol.