Blog

ELEGANTE URE

Mens store ure-skiver til tider har domineret markedet, oplever ure med mindre skiver og tyndere remme en stigning i popularitet. Disse slanke, smykke-inspirerede ure er et stilfuldt tilbehør til en række livsstile og tilføjer et elegant touch til dit outfit.

De kongelige rødder af mindre ure, som aldrig går af mode.

Mens mindre ure i øjeblikket er i søgelyset, er det ikke første gang, de dukker op. Oprindelsen af ​​den lille ur-stil går faktisk tilbage til de kongelige i det 19. århundrede. Dronningen af ​​Napoli er populært krediteret for at have båret det første armbåndsur, som hun fik specialdesignet og lignede et delikat smykke i stedet for nutidens større ure. Andre kongelige og højsamfundskvinder fulgte trenden og fik designet deres egne udsmykkede ure til dem, hvilket førte til populariseringen af ​​det såkaldte “armbåndsur”. Viclara tilbyder flot udvalg af ure både med store og små skiver.

 

Moderne kvinder og ure

Siden da har petite ure været en go-to-stil for kvinder, der leder efter et slankt og feminint ur.

Mange moderne petite ure har læderremme i en række forskellige farver og æsker i rustfrit stål i guld, sølv og rosa guld. Disse armbåndsure i rustfrit stål har et elegant, smykkelignende udseende og kan løfte et mere dresset outfit til en formel begivenhed eller cocktailfester. Deres slanke størrelse gør dem også gode til at kombinere med armringe og ringe for et statement-look.

 

Måder at bære små ure på

Der er en række måder at bære et lille ur på. Deres lille størrelse og tynde stropper giver dem en minimalistisk, diskret kvalitet, der kan komplementere ethvert outfit uden at overvælde det, hvilket gør dem perfekte til work-to-play looks.

 

Ure med lænker

Lænke ure har oftest et eksklusivt look, som går godt sammen med dine diamant og guld smykker, de tynde lænker med petite ure skiver fungere bedst til kvinder, hvor man tit i dag ser herreure benyttes af kvinder. Hvilket ikke er oplagt omvendt.

 

 

Ure med læderrem

Mindre sager betyder ikke nødvendigvis sværere at læse. Ofte har mindre ure en forstørret skrifttype, så du kan få et hurtigt overblik. Ure fås i sølvfarvet med hvid urskive og rød læderrem eller guldfarvet med cremefarvet urskive og sort læderrem, lover at være holdbar og altid i stil og nem at passe ind til din favorit smykke. De Klassiskes Daniel Wellington ure er et godt valg til et petite ur med læderrem. Se et udvalg her