Blog

Derfor skal collagen være dit nye must have!

Derfor skal collagen være dit nye must have!

 

Der findes et hav af beautyprodukter, behandlinger mm. der efterhånden lover dig evig ungdom. Men hvad virker egentlig?

 

En ting ved vi med sikkerhed, og det er at collagen er en af kroppen vigtigste proteiner til at dine muskler, hud, knogler m.m.

 

Når vi bliver ældre kan det ses og mærkes på kroppen, og det er der en helt naturlig forklaring på, at collagenproduktionen i kroppen er faldet, hvilket betyder at huden begynder at rynke og mister elasticitet.

 

Derudover er collagen også en væsentlig del af vores hår og negle produktion, da kroppen bruger kreatin til at opbygge disse – og kreatin produktionen i kroppen er afhængig af collagen.

 

Der er forskellige måder at forebygge dine rynker på, samt led, hår og negle – men ved at indtage collagen pulver kan du faktisk, forebygge og reducere aldringstegn.

Hvad skal det være og hvad gør jeg? – Jo, det skal jeg fortælle dig.

Der findes mange typer og kvaliteter af collagen tilskud og den største udfordring er at det generelt ikke smager særlig godt.

Jeg har fundet 2 forskellige varianter af collagen produkter. Det kan både fås som små doser, eller i større bøtter, hvor man selv dosere. De kan fås med dosering til 30 eller 60 dage. På https://www.billig-fitness.dk/collections/collagen

Her kan du købe produkter fra MUST® Essentials. Deres produkter er 100% af hydrolyseret collagen fra kvæg og uden tilsætningsstoffer. Deres collagen pulver er smagsneutralt og kan derfor blandes med alt mad og drikke. Dette gør det også super nemt at indtage, da det bare kan komme i morgenkaffen eller andet. Derudover gør det, det også nemmere at sammensætte med andre kosttilbud.

 

Vi ved ikke hvor stort et mirakelmiddel collagen tilskud er endnu, der er de sidste par år blevet forsket rigtig meget på dette område – men indtil videre er alle eksperter enige og det er at det VIRKER!

 

Så her har du grunden til at collagen, helt sikkert skal være en del af dit daglige kosttilskud, så du forkæler din krop indefra og ud.

Det var dagens anbefaling på Milles.dk Vi håber, at du måske fandt ud af, hvad dit nye “must” have produkt er. Tak fordi du læste med.