Blog

Byd velkommen til en farverig sommer

Denne sommer er der fokus på at gense modetendenser, som vi for længst troede var forhistorie. Der findes ikke en undskyldning for at gå i neutralt tøj, for alle farver er tilladt i den kommende sæson. Derudover gør læderjakken comeback sammen med små nederdele, som du ikke troede kunne blive mindre, end de var i forvejen. Den kommende sommermode virker til at erklære alt fra 90’erne til 2010 for tilladt endnu engang.

Hvis du gerne vil vide mere om nogle af de kommende modetrends, så tag et kig herunder.

Miniskørterne er tilbage

Et af de helt store modetrends i sommeren 2022 bliver den helt korte nederdel. Miniskørtet skal samtidig hænge lavt, og det kan derfor godt se ud som om, at der kun er tale om en ret smal strimmel stof til lige at dække det mest essentielle.

Nederdelen kan have alverdens farver og udtryk, lige fra pailletter over kunstig læder til det blødeste bomuld. Fælles for dem alle er, at de ikke skal dække mere end allerhøjest nødvendigt.

Læderjakken er in igen

En anden must have i den kommende sommersæson, er læderjakken, der leder tankerne over på motorcykler og bikere. Her er det også kun fantasien, som sætter grænserne, for de kommer i alle former. Det betyder, at du både kan få din nye biker jakke som en slimfit model uden de store kunstner og som en oversize model med et slidt look. Du kan også vælge frit mellem nitter og lynlåse. Derudover kommer nogle af jakkerne også i en kombination af denim og læder i et edgy og funky look.

Det kan ikke blive for farverigt

Uanset hvilken overordnet stil du har, så skal farver være det gennemgående tema for dine outfits til sommer. Du kan for eksempel vælge at sætte en frisk orange top sammen med en pink blazer og matchende bukser eller shorts alt efter, hvad det danske sommervejr byder os af temperaturer.

Du kan også vælge at kombinere en lækker chokoladebrun kjole med en mættet, klar blå cardigan og en hindbærfarvet taske eller solbriller. Hvis du ikke føler dig så modig, at du tør køre en kombination af alle de friske farver, som vil være tilgængelige, så kan du altid vælge at klæde dig i den samme gule, grønne eller blå farve fra top til tå. På den måde er du sikker på at klæde dig helt efter de nyeste modetrends.