Blog

De største tilbudsdage på året

Der er ikke noget bedre end et godt tilbud, hvor man kan spare en masse penge. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvornår det egentlig er muligt. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan få et indblik i nogle af årets største tilbudsdage. Læs med herunder.

Black Friday

Black Friday er en amerikansk tradition, som vi efterhånden har taget til os i Danmark. Det er en dag, hvor fysiske butikker har store rabatter på et væld af varer. Der er dog oftest begrænset antal, så man skal være hurtig. For at danne et overblik over hvilke tilbud du vil jage på Black Friday, så kan du besøge https://blackfri.dk/, som er lavet til netop dette formål.

Cyber Monday

Cyber Monday er internettets svar på Black Friday. Det afholdes mandagen efter Black Friday, og er årets største dag med tilbud online. Her har netbutikkerne fundet de helt gode tilbud frem, hvilket også betyder, at man skal sidde klar ved computeren kl. 24. Gør man ikke dette, så er chancen for udsolgt stor.

På trods af, at Cyber Monday er lavet til onlinebutikkerne, så venter de dog oftest ikke. Det betyder, at mange butikker allerede starter ugen før.

Januarudsalg

Efter jul og nytår starter mange butikker året med et lækkert januarudsalg. Der er derfor mange penge at spare, hvis man kan vente til januar med at handle ind. Det er også her det er en god idé at få byttet julegaver, hvis der er noget man skal have byttet. På den måde kan man få mere for pengene, end hvis man venter til senere.

Fødselsdage i butikkerne

Det er offentligt kendt, at når der er fødselsdag i en butik, så medfølger det oftest gode tilbud og rabatter. Derfor kan det være en god idé at være opdateret på hvornår byens butikker har fødselsdag. Dette kan typisk læses på en Facebook profil, i aviserne der kommer med omdelingen, eller lignende.

Op til helligdage

Det er ikke i alle butikker, at man vil opleve, at der er tilbud op til en helligdag, der er dog mange der benytter sig af det. Det kan være et påsketilbud, et sommertilbud eller lignende, hvor de lige skal have noget omsætningen igennem, før der bliver lukket ned i en periode. Disse tilbud er dog oftest kun kendt, hvis du følger butikken et sted, eller hvis du aktivt læser reklamer og lignende.