Blog

Fra by til land

På de sociale medier kan man finde et hav af influencere, der deler ud af deres hverdag, klædeskab og inderste tanker. Som influencer og kvindelig blogger er man på mange møder en reklamesøjle for andres produkter, selvom man på mange måder er chef i egen virksom. De fleste influencere bor i storbyerne, hvor de nemt kan finde en kaffe to go eller en smart port at tage billeder i. En hverdag som influencer kan på mange måder være fyldt med stres og deadlines, hvilket for nogle godt kan blive for meget. De senere år er der nogle influencere, der er begyndt at rykke ud af byen. Flotte landbrug ejendomme, gamle møller og andet bliver omdrejningspunktet for influencernes opslag og billeder. Hjemmet er en influencer eller kvinde blogger er vigtig på alle fronter. De skal nemlig altid have mulighed for at kunne tage et godt billede i deres hjem. Dette gør også, at mange vil gå det ekstra stykke for at få et smukt hjem. Lyse og rolige farver er et gennemgående tema for boligindretning i influencerne og de kvindelige bloggeres hjem. Det skal nemlig kunne blive fotograferet fra hver en vinkel til hver en tid.

Plads til udfoldelse

I storbyen bliver man oftest begrænset af mange mennesker og mangel på plads. Det kan derfor hurtigt blive svært for en influencer eller kvinde blogger at få plads til PR-bokse, tøj og make up. Det store behov for plads får flere til at rykke ud mod landet. Her kan man nemlig til en fair pris finde landbrug ejendomme, der kan sættes i stand og gøres til det perfekte blogger hjem. Med de mange kvadratmeter, som man ikke finder i storbyerne, bliver der pludselig plads til udfoldelse. Her kan både bygges walk-in-closets eller hele make up rum. Med landbrug ejendomme er mulighederne uendelige. Man behøver nødvendigvis ikke at skulle have sit eget landbrug for at have behov for store mængder af plads.

En rolig fornemmelse

Den travle hverdag som influencer og kvinde blogger kan godt blive overvældende til tider. Der kan derfor være store fordele ved at have sin egen lille oase langt væk fra storbyens kaos. På den måde undgår man at blive suget ind i en alt for fast og travl hverdag. Er du en influencer eller kvindelig blogger, der er på udkig efter at finde landbrug ejendomme, der kunne være interessante for dig, er du velkommen til at kontakte Landbogruppen. Her står mæglerne alt klar til at kunne hjælpe dig med at finde lige netop det sted, der kan give dig en rolig fornemmelse i en travl hverdag. Det handler om, hvad der giver mening for dig, og hvad der vil kunne bringe mest glæde til dit liv.