Blog

Hvad må en autoriseret kloakmester lave?

Som udgangspunkt skal alt kloakarbejde udføres af en autoriseret kloakmester. Hvis du derfor oplever noget som helst problem med dit kloaksystem, bør du derfor altid kontakte en kloakmester. Du må dog gerne selv lave faskiner med tilhørende rør, hvis du gerne vil fjerne regnvand fra eksempelvis taget af din ejendom, carport eller lignende. Kontakt JJ Kloak Og Beton, når du har brug for en autoriseret kloakmester.

Vælg altid en kloakmester, der er serviceminded
Det virker måske ret simpelt at bare slå en kloakmester op, når du får brug for en. Men faktisk bør du være kritisk med, hvem du hyrer. For det første er det vigtigt, at du kan have en tæt dialog med din kloakmester. Det skal være let for dig at forklare vedkommende, hvilke problemer du oplever. Det er også vigtigt, at du stoler på, at håndværkeren overholder jeres aftaler og udfører arbejdet korrekt. Derfor skal du også have en håndværker, som du kan stole på.

Andre fordele ved at vælge en autoriseret kloakmester

Når en håndværker er autoriseret, ved du som kunde, at vedkommende har en solid uddannelse bag sig. Derfor ved han eller hun også, hvordan vedkommende skal gribe udfordringer med dit kloaksystem an. Når en kloakmester er autoriseret, vil vedkommende også være forsikret mod arbejdsskader. Det betyder, at du kan erstatning, hvis der skulle opstå skader på dit kloaksystem, som følge af håndværkerens arbejde. Ligesådan vil der også blive først tilsyn med vedkommende af Teknologisk Institution. Alt dette er med til at øge din tryghed.

Hvilke opgaver kan en kloakmester hjælpe mig med?

Der findes et hav af opgaver, som vedkommende kan hjælpe dig med. Ofte er det en rigtig god idé at bruge din kloakmesters evner forebyggende. Hvis du eksempelvis har en kælder, er det en god idé, at du får lavet en såkaldt skybrudssikring. På den sikrer du dig mod oversvømmelser og de efterfølgende skader, hvis der op står skybrud. Ligesådan kan en kloakmester også hjælpe dig med rottesikring. Det holder rotterne ud af din bolig.

Hvis du er glad for din have, kan håndværkeren også nedgrave et dræn, der beskytter haven mod kraftige regnskyl og skybrud. Drænet vil også kunne beskytte din have under vintersæsonen, når der kommer regn og frost.

Hvis du oplever problemer med din kloak, har håndværkeren også mulighed for at lave en TV-inspektion. Her sender han eller hun kameraer ned i kloakker, så problemet kan blive opdaget.