Blog

Playstation succesen God of War lander på PC til januar

Elsker du det store gaming-univers der efterhånden er at finde lige foran fødderne på enhver, så kan du godt glæde dig til januar. Der udkommer spillet, som allerede har haft kæmpe succes som PlayStation spil, nemlig på PC og du kan forhåndskøbe spillet allerede nu.

Find dine PlayStations spil som PC-spil på hylderne

Når man elsker at spille computerspil, så er en PlayStation med sikkerhed et fast inventar henne ved skærmen, men nogle gange er det hele bare lidt federe at spille spillene på en almindelig PC. Derfor er det også en glædelig nyhed at du nu kan se frem til at der til januar udkommer God of War til PC.

Ligesom at musikere har fundet ud af at vinylerne stærkt vinder den musikelskendes plads på hylden, på trods af nyere påfund som CD’erne, så er det nu også sådan at PC-spil er ved at overhale PlayStations spil indenom igen. Playstation PC spil har ufattelig meget succes og det har de store spilproducenter nu set i øjnene og forsøgt at gøre op med.

Den rigtige gamer har flere udgaver af de samme ting

At spilproducenterne oplever en stigende interesse for PC-spil igen, gør det for så vidt ikke problematisk for producenterne, men der er bare tale om en større salgsflade, for det er ikke sådan at man behøver at nøjes med det ene frem for det andet. Tværtimod så vil en rigtig gamer gerne have muligheden for at købe begge udgaver, så der kan vælges frit fra dag til dag og fra humør til humør, om man er mest til PC-spil eller PlayStationspil den pågældende dag.

Nu hvor producenterne er blevet opmærksomme på at der er stigende interesse for PC-spil, så er der også kommet fart over feltet i forhold til at få gjort det muligt at de PlayStation spil der ses på markedet nu og her også skal udgives som PC-spil fremadrettet.

En god hjemmeside hvor du kan forhåndsbestille dit spil

På hjemmesiden JoyBuggy kan du bl.a. finde spillet God of War og se en nedtælling til hvornår den udkommer som PlayStationspil. Du kan vælge at forhåndskøbe spillet inden nedtællingen er slut, men du kan også vente til nedtællingen er tættere på slut.

Vælger du at vente, så kan du gå på eventyr på hjemmesiden og se hvad der ellers er at byde på af spil derinde. Her kan du desuden læse dig klogere på de forskellige spil, fordi der er gjort meget ud af at give en beskrivende tekst koblet sammen med gode billeder af grafikken, så du har en idé om hvad du køber til din PC.