Blog

Hvad skriver man på en bårebuket

Når man står over for at skulle sende en bårebuket til en begravelse eller bisættelse, kan det være svært at vide, hvad man skal skrive på kortet. Det er en følsom og vigtig beslutning, da det kan være det sidste farvel til den afdøde. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd og tips til, hvad du kan skrive på en bårebuket, og hvordan du kan udtrykke dine følelser på en passende måde.

Hvad er en bårebuket?

En bårebuket er en blomsterbuket, som sendes til en begravelse eller bisættelse. Det er en måde at udtrykke sorg og medfølelse med de pårørende og vise respekt for den afdøde. Bårebuketter kan være forskellige i størrelse og form, men de er normalt en rund eller aflang buket, som kan indeholde forskellige typer af blomster, grønt og tilbehør.

Overvejelser før du skriver på kortet

Inden du skriver på kortet, er der nogle overvejelser, du skal tage i betragtning:

Tænk over din relation til den afdøde og de pårørende. Hvor tæt var du på personen, og hvad var din relation til ham eller hende? Skal dit budskab være personligt eller mere generelt?

Vær respektfuld og passende. Det er vigtigt at udtrykke dine følelser på en måde, som er passende og respektfuld over for den afdøde og hans eller hendes familie.

Vær opmærksom på kulturelle og religiøse forskelle. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er passende at skrive, kan du undersøge, hvad der er almindeligt i den pågældende kultur eller religion.

Hvad kan man skrive på en bårebuket?

Der er mange forskellige ting, man kan skrive på en bårebuket, men det er vigtigt at vælge ord, som er passende og respektfulde. Her er nogle forslag til, hvad du kan skrive på kortet:

Klassiske kondolencehilsener

Med kærlig hilsen

I kærlig erindring

Vi vil altid huske dig

Tak for alt

Altid i vores hjerter

Sov i ro

Fred være med dig

Personlige hilsener

Du vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Jeg vil savne dig utroligt meget

Tak for alle de gode minder vi har sammen

Jeg tænker på dig og din familie i denne svære tid

Jeg håber, du finder fred

Jeg er taknemmelig for at have kendt dig

Religiøse hilsener

Gud velsigne dig

Guds fred være med dig

Du er nu i Guds hænder

Hvile i Guds fred

Må Gud give dig styrke