Blog

byBiehl – Tidløse og elegante smykker med en global tilstedeværelse

byBiehl er en dansk smykkevirksomhed, der har vundet stor popularitet for deres unikke og stilfulde smykker. Grundlagt af Charlotte Biehl i 2004, har virksomheden siden da vokset sig større og har nu en global tilstedeværelse med produkter, der sælges i mere end 700 butikker i 32 lande.

 

byBiehl’s smykker er kendt for deres tidløse og elegante design, der passer til enhver lejlighed. Smykkerne er ofte inspireret af geometriske former og er lavet af forskellige materialer som sterlingsølv, forgyldt sølv og ædelsten. Virksomheden er også kendt for deres unikke og personlige smykker, som kan graveres med personlige beskeder eller initialer.

 

En af byBiehl’s mest populære smykkekollektioner er “Twist” -serien, der består af smukke og minimalistiske armbånd og halskæder. Serien er designet til at kunne styles på mange forskellige måder og kan bæres alene eller i kombination med andre smykker for at skabe et unikt look. Serien har vundet flere priser, herunder Danish Design Award i 2019.

Se udvalget her: https://www.cityguld.dk/maerker/bybiehl.html

 

byBiehl er også kendt for deres smukke “Cross” -kollektion, der består af korsformede smykker i forskellige størrelser og materialer. Disse smykker er populære både som symbol på kristendommen og som en elegant og tidløs accessory.

 

En anden populær kollektion fra byBiehl er “Happy” -serien, der består af smykker med positive budskaber som “Happy”, “Love” og “Hope”. Disse smykker er perfekte som gave til en ven eller et familiemedlem, der kan bruge et opmuntrende ord eller som en påmindelse til dig selv om at fokusere på de positive ting i livet.

 

byBiehl er også en virksomhed med en stærk social ansvarlighed. De har et program kaldet “Wear and Care”, hvor de donerer 10% af deres overskud til velgørende organisationer og projekter, der arbejder for at forbedre levevilkårene for kvinder og børn. Derudover arbejder de også med bæredygtige materialer og processer for at mindske deres påvirkning på miljøet.

 

Alt i alt er byBiehl en smykkevirksomhed, der skiller sig ud med deres elegante og tidløse design og personlige smykker. Med deres fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed har de også formået at vinde kundernes tillid og loyalitet. Hvis du leder efter smykker af høj kvalitet, der kan tilpasses til din personlige stil, er byBiehl helt sikkert værd at tjekke ud.

City Guld er medlem af brancheorganisationen Danske Guldsmede og Urmagere. Det betyder, at smykker købt på City Guld kan byttes til en anden vare eller tilgodebevis hos mere end 300 butikker fordelt i hele Danmark. se mere om det her: https://www.cityguld.dk/landsdaekkendebytteservice