Blog

3 grunde til at blive tutor

Har du nogensinde overvejet at blive tutor? Det er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge på, og det kan være meget givende at hjælpe andre. Her er tre grunde til, hvorfor du bør overveje at blive tutor.

 

  1. Fleksibelt job

 

At blive online tutor er et meget fleksibelt job, hvilket kan være en stor fordel samtidig med at du er studerende. Du kan nemlig selv vælge, hvornår og hvor du arbejder. Det virkelig er godt, hvis du har andre forpligtelser som f.eks. studiet eller et andet job, så du både kan arbejde og fokusere på dine andre forpligtelser.

 

Du kan arbejde efter din egen tidsplan, og hvis du selv stadig går i skole, kan du undervise andre elever i fag, som du selv allerede læser. Det er en god måde at tjene lidt ekstra penge på uden at skulle binde sig til et fuldtids- eller deltidsjob

 

  1. Gør en forskel for andre

Ved at give lektiehjælp kan du hjælpe børn og studerende med at forbedre deres karakterer og selvtillid. Det er meget tilfredsstillende at se den forskel, du kan gøre i nogens liv. Man opdager, hvor stor en forskel en underviser kan gøre for en elev og bliver en inspiration og rollemodel for ens elever.

 

Når du bliver tutor, har du mulighed for at gøre en reel forskel i andres liv. Måske har du hjulpet dem med at forbedre deres karakterer, eller måske har du lært dem studiekompetencer, som de vil bruge resten af deres liv. Uanset hvad der er tilfældet, skal du vide, at du har haft en positiv indvirkning på et andet menneske, og det føles ret godt!

 

  1. Du bliver dygtigere

Som tutor skal du være i stand til at forklare ting klart og præcist. Det er en nyttig færdighed at have i enhver situation, uanset om du skal undervise andre eller præsentere en idé for din chef. 

 

Samtidig bliver du fagligt dygtigere i dine undervisningsfag. Når du lærer andre noget, styrker det ikke kun din egen viden, men hjælper dig også til at udvikle nye færdigheder. Når du f.eks. forklarer noget til en anden person, kan du opdage, at du selv forstår materialet endnu bedre. Og som vi alle ved, gør øvelse det perfekt! Jo mere du underviser, jo bedre bliver du til det. 

Så der har du det! Tre grunde til, at du bør blive underviser. Undervisning er en god måde at tjene lidt ekstra penge på, og det er også meget givende. Så hvad venter du på? Du kan ansøge for at blive online tutor hos TopTutors her!